Poctivé čili paní Maškové

Přidáno: 10. 7. 2017 16:02:32 Počet shlédnutí: 1846

10 Červenec 2017

Pravé domácí české čili

Poctivé čili paní Maškové

Jak na to:

0,5 kg větších fazolí - namočit přes noc.
Druhý den vodu slijeme a dáme novou.
Osolíme lžičkou soli.
Vaříme do měkka vodu slijeme.

Na větší pánev dáme 1 dl oleje a spěníme 3 cibule nakrájené na půlkolečka.
Přidáme 100 g anglické slaniny, nakrájené na kostičky, 1 nožíčku pálivé klobásy, nakrájené na půlkolečka.
Zarestujeme a potom přidáme 10 stroužků česneku na plátky.
Mícháme a přidáme 250 g pálivého kečupu,
¼ lžičky pepře a
¼ lžičky čili.

čili na talíři

Směs smícháme s teplými fazolemi a necháme proležet cca. 10 minut, aby se chutě propojily.

Podáváme teplé a s čerstvým chlebem.

 

Autor receptu:

Miluše Mašková

Miluše Mašková

textil-mami Mami design-výroba námořnických triček

Foto: 9x Miluše Mašková.

 

 

originál české čilitakhle to roste domácí fazoleňamčili s ozdobou chilličeské čili

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti

Přihlášení