Sleva až 20 %? Jak na to? Klikni 

STĚHOVÁNÍ DO NOVÝCH PROSTOR

Informujeme Vás, že do poloviny prosince 2019 se náš sklad přestěhuje do nových prostor. Přesouvat se budeme postupně a tudíž není možné do té doby expedovat zásilky.

V urgentních případech kontaktujte mě na čísle 777 18 21 61 nebo napište email na jana@chiligrowshop.cz

Pevná linka bude mimo provoz.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na další skvělou spolupráci v novém prostředí.

Jana Audrlická

Řepka BIO, semínka ke klíčení, 100 g

Řepka BIO, semínka ke klíčení, 100 g

Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Vaše hodnocení:

NOVINKA BIOPRODUKT

Řepka BIO (Brassica napus), semínka ke klíčení, 100g. Země původu: Itálie

55 Kč s DPH

47,83 Kč

Dostupnost: Na dotaz

Řepka BIO, semínka ke klíčení

Brassica napus

Řepka olejka patří do čeledi brukvovitých. Je to blízká příbuzná třeba brokolice, zelí ale i naši hořčice. Semínka jsou kulatá, tmavě hnědá a klíčí velice rychle. Mlsat můžete už za 5 až 6 dní. Naložte semínka řepky do vody na 8-10 h a pak už jenom proplachujte 2-3x denně. Výsledek stoji za to.

Klíčky řepky jsou cenným zdrojem vitaminu C. Dále obsahují vitaminy A, B, D, E a K a minerály vápník, železo, fosfor a hořčík. Je to prostě prvotřídní biopalivo.

Klíčky řepky mají lehce šťíplavou chuť, která potěší a osvěží. Hodí se k různým druhům potravin. Můžete s nimi vylepšit saláty, omáčky, polévky a maso. Velice ladí s rybami, a to jak se syrovými tak s všemožně upravenými.

Jeden z mnoha receptů

Dušená treska s klíčky řepky olejky


600 g tresky
cca. 1 l zeleninového vývaru
50 g klíčků řepky
10 g nadrobno krájené pažitky
30 g extra panenského oleje

Tresku podusíme v zeleninovém vývaru. Necháme odkapat vývar a vykostíme. Masíčko rozložte na talíř, posypte klíčky a pažitkou. Těsně před servírováním pokapejte olejem.

 

Složení: semena řepky. VÝROBEK MŮŽE OBSAHOVAT OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK, PODZEMNICI OLEJNOU (ARAŠIDY), SÓJOVÉ BOBY (SÓJA), SKOŘÁPKOVÉ PLODY, CELER, HOŘČICI, SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) A VLČÍ BOB (LUPINA).

Nový komentář

* (Povinné)

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info