Sleva až 20 %? Jak na to? Klikni 

STĚHOVÁNÍ DO NOVÝCH PROSTOR

Informujeme Vás, že do poloviny prosince 2019 se náš sklad přestěhuje do nových prostor. Přesouvat se budeme postupně a tudíž není možné do té doby expedovat zásilky.

V urgentních případech kontaktujte mě na čísle 777 18 21 61 nebo napište email na jana@chiligrowshop.cz

Pevná linka bude mimo provoz.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na další skvělou spolupráci v novém prostředí.

Jana Audrlická

Kočka po indicku

Přidáno: 10. 7. 2017 15:00:26 Počet shlédnutí: 740

10 Červenec 2017

Čočka po indicku

Kočka po indicku

Pozor: tento recept není určen pro osoby mladších 18 let.

Ingredience:

1 až 2 kočky, pěkně vyběhané a libové, nejlépe venkovní
300 g zelené čočky
olej
kari koření
1 feferonku, třeba feferonku "Ianacu"
mleté chilli
asi dvě lžíce rajčatového protlaku
trochu cukru
sůl
šťávu z půlky citronu
pepř
1 cibule
2 stroužky česneku

Přátelé, teď jsme Vás ale pěkně nachytali: Vy jste si fakt mysleli, že tady vaříme kočičky...Mohu Vás ujistit, že ačkoliv jedna z kočiček autora tohoto receptu už byla na pekáčí, tak je živá a zdravá. Zde je důkaz. Kočka po indicku

(No, ovšem mám pocit, že měla ještě druhou....poznámka majitele webu)

Postup:

Čočku namočíme do studené vody.
Na oleji usmažíme cibuli a česnek.
Přidáme kari, mleté chilli,
potom směs koček ...ooops....a čočky s vodou, nasekanou feferonkou, rajčatový protlak, sůl, cukr, pepř a citronovou šťávu.
Podléváme a dusíme, až je všechno měkké a voda vypařená.

K tomu podáváme uzené maso, nebo uzeniny anebo volské oko.

 

Autor receptu:

Hana Sorensen

Kočka po indicku

 

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info