Čočka po indicku

Kočka po indicku

Kočka po indicku

Pozor: tento recept není určen pro osoby mladších 18 let.

 

Ingredience:

1 až 2 kočky, pěkně vyběhané a libové, nejlépe venkovní
300 g zelené čočky
olej
kari koření
1 feferonku
mleté chilli
asi dvě lžíce rajčatového protlaku
trochu cukru
sůl
šťávu z půlky citronu
pepř
1 cibule
2 stroužky česneku

Přátelé, teď jsme Vás ale pěkně nachytali: Vy jste si fakt mysleli, že tady vaříme kočičky...Mohu Vás ujistit, že ačkoliv jedna z kočiček autora tohoto receptu už byla na pekáčí, tak je živá a zdravá. Zde je důkaz. Kočka po indicku

(No, ovšem mám pocit, že měla ještě druhou....poznámka majitele webu)

Postup:

Čočku namočíme do studené vody.
Na oleji usmažíme cibuli a česnek.
Přidáme kari, mleté chilli,
potom směs koček ...ooops....a čočky s vodou, nasekanou feferonkou, rajčatový protlak, sůl, cukr, pepř a citronovou šťávu.
Podléváme a dusíme, až je všechno měkké a voda vypařená.

K tomu podáváme uzené maso, nebo uzeniny anebo volské oko.

 

Autor receptu:

Hana Sorensen

Kočka po indicku

 

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie