Sleva až 20 %? Jak na to? Klikni 

STĚHOVÁNÍ DO NOVÝCH PROSTOR

Informujeme Vás, že do poloviny prosince 2019 se náš sklad přestěhuje do nových prostor. Přesouvat se budeme postupně a tudíž není možné do té doby expedovat zásilky.

V urgentních případech kontaktujte mě na čísle 777 18 21 61 nebo napište email na jana@chiligrowshop.cz

Pevná linka bude mimo provoz.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na další skvělou spolupráci v novém prostředí.

Jana Audrlická

Chicken Hot Wings

Chicken Hot Wings

 

je to hned: 15 min
na osobu potřebujeme asi tak 8-10 kuřecích křidélek
při nákupu upřednostňujte takové ty hezky macaté

Připravme si marinádu:

můžeme třeba použít rychlou marinádu na maso a protože děláme HOT wings, přidáme trochu více chilli, nebo zkuste třeba přidat dobromysl, čerstvou (opatrně, je hodně aromatická) nebo sušenou.

na cca. 30 křidélek potřebujeme

1 ostřejší čerstvou chilli papričku, třeba Habanero, nebo sušenou
1 lžíci rajského protlaku, popř. 2 lžíce kečupu
½ lžičky mletého kumínu
1 lžíci zázvorového octa nebo trochu octa a lisovaného zázvoru (použijte normální lis na česnek)
1 lžíci sojové omáčky
2 lžíce oleje
špetku cukru
popř. trochu vody
sůl

Křidélka omyjeme, osušíme kuchyňskou utěrkou a odstřihneme poslední špičatý článek, neboť se rychle pálí.

Marinádu naneseme silikonovou „máslovačkou" na maso a necháme v lednici trochu odpočnout. Dáme na středně horký gril nebo do trouby.

Tipy, triky, zlepšováky:

výborně se k tomu hodí Salsa Verde anebo kouřová chilli omáčka, klidně i bez kouře.

Pro sladké jazýčky: těsně před podáním, křidélka namažeme medem nebo cukrem, naředěným s trochou vody, nebo pomerančového džusu. Pak ale musíte křidélka dobře hlídat, aby se nepálily. Jinak je naučíte znovu létat, ale maximálně tak do popelnice.

 

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info